PREPARARE
20 min
PORTII
4 portii
DIFICULTATE
redusa
Am folosit
- ceapa verde (sau praz) 100gr
- lapte de cocos 400 ml
- rosii pasate fara adaus de sare 500 gr
- suc de lamaine 50 ml
- busuioc verde 20 gr
- fond de legume 250 ml
- usturoi 5 gr
- ulei de cocos 20 gr
- fulgi de cocos 20 gr
- crackers integrali 20 gr
- dulcisor de la Sweeteria 5 gr
Valori nutritionale - Per portie
309 kcal kcal
4.25 gr
25 gr
16 gr
3 gr
Preparare
-
Ceapa verde se curata, se spala si se taie rondele. Usturoil se curata si se toaca marunt. Busuiocul se spala .
-
In uleiul incins se caleste ceapa si usturoiul pentru 30 de secunde la foc iute, apoi se adauga busuiocul.
-
Se adauga rosiile pasate, fondul de legume si laptele de cocos,
-
Se fierbe la foc mic 10 minute
-
Se asezoneaza cu sare, piper, suc de lamaie, dulcisor si se omogenizeaza cu un blender.
-
Se serveste cu crackers integrali si fulgi de cocos, Si un strop de ulei de masline extra-virgin, presat la rece. Si fulgi de chilly ca "supliment de viteza"
Licopenul este un carotenoid responsabil de culoarea naturală roşu-închis întâlnită în multe alimente, cele mai celebre fiind roşiile. Este unul dintre nutrienţii principali găsiţi în roşii, care fac din acestea nişte super-alimente. Licopenul este considerat a fi unul din cei mai puternici antioxidanţi, mai eficient decât orice alt carotenoid, inclusiv beta-caroten. Capacitatea antioxidantă a acestuia protejează nu numai celulele de stresul oxidativ, dar întăreşte şi membranele celulare
Sa aveti corpul sanatos, mintea lucida si sufletul linistit!
1 comentariu
Mulțumesc pt rețeta de supă cremă,eu am înlocuit laptele de cocos (pt că nu îmi place gustul)cu lapte soya homemade….mă străduiesc să strâng cât mai multe rețete vegane….
Mulțumesc încă o dată,și mult succes pe mai departe….