
PREPARARE
20min

COACERE
15min

PORTII
10 portii

DIFICULTATE
medie
Se spune ca umami este gustul desavarsit. Sublim si inaltator. Pentru ca nu conteaza doar coloritul preparatului, aromele degajate, platingul, gustul, ci felul in care iti aduci aminte de un preparat si felul in care te-ai simtit atunci cand l-ai savurat
Am folosit
- fond de peste 5litri
- noodles 100gr
- shiitake 20gr
- alge wakame 20
- ghimbir 50gr
- ardei iute 50gr
- sriracha 50gr
- ulei de susan 10gr
- coriandru frunze 5gr
Preparare
-
se hidrateaza algele si ciupercile shiitake apoi se clatesc si se stecoara
Ciupercile se taie felii -
ardeiul iute si ghimbirul se taie felii subtiri
-
taietetii se oparesc cu apa fiarta
-
sosul Sriracha se combina cu uleiul de susan si frunzele de coriandru tocate marunt
-
in fondul de peste care fierbe se adauga algele, ciupercile si se mai fierb 5 minute
-
se aseaza in bol taieteii peste care se toarna supa si se decoreaza cu felii subtiri de ardei iute,
-
se serveste cu Sriracha ulei de susan si coriandru
Gasesti tot ce ai nevoie pentru acest preparat aici https://www.asianfood.ro/
Curaj si bucurie!
Simplu sau sofisticat in fiecare preparat IUBIRE
un strop de MAGIE si un ZAMBET Garantat!