PREPARARE
20 min
PORTII
6 portii
DIFICULTATE
redusa
Am folosit
- mei decorticat 200 gr
- ardei capia 80 gr
- naut din conserva 200 gr
- ciuperci din conserva 150 gr
- ceapa alba 100 gr
- rosii 250 gr
- radacina de telina 30 gr
- morcov 50 gr
- ulei de cocos 20 gr
- frunze de patrunjel 10 gr
- fond de legume 1 litru
- mix ierburi de Provence 10 gr
- mix de legume deshidratate 30 gr
- sare de Himalaya 5 grame
Valori nutritionale - Per portie
207 kcal
7 gr
5 gr
32 gr
4 gr
Preparare
-
Se pregateste un fond de supa de legume. Intr-un litru de apa se pun la fiert legume deshidratate (30 grame) impreuna cu 5 grame sare de Himalaya
-
ceapa, ardeiul, morcovul, telina si rosiile se taie cuburi
conservele de ciuperci si naut se scurg de zeama si se spala -
In oala incinsa se adauga uleiul de cocos si se soteaza 2 minute morcovul si telina, apoi se adauga ceapa si se mai lasa 2 minute
-
Se adauga ardeii si meiul si imediat supa de legume. Se fierbe la foc mic 5 minute apoi se incorporeaza rosiile cuburi, mixul de ierburi de Provence si se gatesc impreuna 2 minute.
-
Montam in farfurie si decoram cu verdeata si optional ardei iute
1 comentariu
Super retete … Multumesc!