PREPARARE
15 min
PORTII
6 portii
DIFICULTATE
redusa
Am folosit
- Spaghete din soia neagra 200 gr
- Midii pasteurizate 2 kg
- Rosii pasate 500 gr
- Dulcisor de la Sweeteria 5 gr
- Usturoi 50gr
- Ceapa galbena 100 gr
- masline verzi fara samburi 150 gr
- vin rosu sec 200 ml
- sos de peste 20 ml
- sos de stridii (oyster) 20 ml
- unt Meggle 50 gr
- ulei de masline Zaliari 50 ml
- busuioc uscat 2 gr
- fulgi de chilly 1 gr
- ceapa verde 10 gr
Preparare
-
Se pun la fiert in apa cu sare spaghetele din soia neagra
-
Se topeste untul si se adauga uleiul de masline intr-un vas adanc
-
Se caleste ceapa si usturoiul timp de 2 minute apoi se stinge cu vin si se adauga busuiocul uscat
-
Se adauga scoicile spalate, rosiile pasate si dulcisor
-
Asezonam cu sos de peste, sosul de stridii, masline si fierbem inabusit 5 minute
-
Montam in farfurie pastele fierte, midiile cu sos si decoram cu ceapa verde tocata fin si fulgi de chilly
O varianta low carb pentru spaghetele cu fructe de mare, o reprezinta pastele din soia, naut, mazare, linte rosie, IDEALE pentru cina atunci cand avem pofta de paste!
Va recomand sa le incercati cu incredere!
Veti beneficia de un plus de fibre si un gust deosebit
Sa aveti corpul sanatos, mintea lucida si sufletul linistit!
Simplu sau sofisticat, in fiecare preparat IUBIRE, un strop de MAGIE, si un ZAMBET, GARANTAT!