PREPARARE
15
COACERE
15
PORTII
4 portii
DIFICULTATE
redusa
Am folosit
- ulei de masline Zaliari 10 gr
- usturoi 10 gr
- spanac baby 250 gr
- miez de nuca 40 gr
- gorgonzala de la Miramax 80 gr
- smanana pentru gatit de la Miramax 100 gr
- 1 galbenus de ou crescut la sol de la Familia Tonelli 20 gr
- penne 320 gr
Valori nutritionale - Per portie
544 kcal kcal
22 gr
25 gr
49 gr
8.3 gr
Preparare
-
Se fierb al dente pastele in apa cu sare (cu 2 minute mai putin decat este recomandat pe ambalaj)
Usturoiul se curata de coaja.
Spanacul se spala si se scurge. -
In uleiul incins se adauga cateii de usturoi si se calesc 1 minut pentru a aromatiza uleiul, apoi se extrag din tigaie.
-
Se adauga miezul de nuca si se prajeste 20 de secunde
-
Se adauga spanacul si 100 ml apa de la paste si se inabuse 2 minute
-
Se adauga smantana si gorgonzola maruntita .
-
Se adauga pastele fierte si se mai fierb 1 minut pentru a se intrepatrunde aromele
-
Se retrage de pe foc si se adauga galbenusul si se amesteca pentru a se incorpora
-
La servire se poate adauga fulgi de chilly
Un preparat usor de realizat, gustos si hranitor.
Aport corect de proteine,lipide, fibre si carbohidrati pentru fiecare portie.
In fiecare preparat, de adaugat, un strop de magie. Si un zambet! Garantat!
2 comentarii
Abia astept sa fac si eu. Multumesc pentru sursa de inspiratie.
Cât de curând voi transforma penele cu spanac și gorgonzola,într-o rețetă vegana…o să vă fac vedere pe pagină…mulțumesc!!!