
PREPARARE
10 min

PORTII
1 portie

DIFICULTATE
redusa
Am folosit
- iaurt zuzu stors 300gr
- usturoi 10gr
- frunze de patrunjel 20gr
- indulcitor natural "Dulcisor" by Sweeteria 20gr
- oregano uscat 5gr
- fulgi de chilly 5gr
Valori nutritionale - Per portie
234 kcal
26 gr
7 gr
18 gr
6 gr
Preparare
-
Usturoiul se curata, apoi se piseaza sau se toaca marunt, dupa preferinte
Frunzele de patrunjel se spala, se svanta si se toaca marunt. -
Se incorporeaza in iaurt, dulcisor, fulgi de chilly si oregano uscat.
Se adauga usturoiul si frunzele de patrunjel.
Se pastreaza la rece pana in momentul in care se serveste.
Puteti folosi acest sos racoros si aromat alaturi de gujoane de pui, aripioare picante, dressing la salata sau dip pentru stick-uri de legume aromatizate cu ulei de masline si putina sare de mare.
Sa aveti corpul sanatos, mintea lucida si sufletul linistit!
1 comentariu
Acest sos de iaurt este un tzatziki cu un twist interesant, a la Pascuta…Are un gust sensational Congratulations, Chef Cristian!