PREPARARE
25min
PORTII
4 portii
DIFICULTATE
medie
Am folosit
- carnati picanti afumati (sau Chorizo) 100gr
- naut din conserva 240gr
- rosii cherry 250gr
- suc de rosii 150gr
- spanac baby 200gr
- ceapa alba 80gr
- cimbru uscat 3gr
- legume deshidratate 20gr
- sare de Himalaya 5gr
- ulei de masline 10gr
Valori nutritionale - Per portie
194 kcal kcal
12 gr
10 gr
13 gr
3.5 gr
Preparare
-
Se pun la fiert 3 litri de apa in care se adauga sarea, cimbrul uscat si legumele uscate.
Ceapa se curata, se spala si se taie cat mai fin posibil.
Se inlatura membrana de pe carnati si se taie feliute subtiri.
Rosiile cherry si spanacul se spala si se zvanta de apa.
Rosiile cherry se cresteaza sau se inteapa cu un cutit
Nautul se scurge din conserva si se clateste cu apa rece. -
Intr-o oala se incinge uleiul de masline apoi se adauga ceapa. Amestecam continuu la foc mediu pana devine translucida.
Se adauga feliile de carnati si rosiile cherry si se adauga putin de supa.
Se fierbe inabusit pana rosiile incep sa se inmoaie putin. -
Se adauga restul de supa si sucul de rosii si se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
Se adauga nautul si spanacul si se mai fierbe incet inca 5 minute.
Prin continutul crescut de fibre insolubile, nautul este ideal intr-o alimentatie echilibrata, avand totodata si un aport crescut de vitamine si minerala cu multiple beneficii pentru corp: imbunatateste digestia, tranzitul intestinal, ajuta la reglarea nivelului de colesterol, s.a.m.d.
Sa va fie de folos!