PREPARARE
3
COACERE
3
PORTII
1 portie
DIFICULTATE
redusa
Am folosit
- castravete 150gr
- masline 20gr
- branza halloumi 100gr
- rosii deshidratate 20gr
- ceapa verde 10gr
- ulei de masline presat la rece 5ml
- zeama de lamaie 5ml
- Sos Sriracha (optional) 5ml
- piper proaspat macinat 2gr
- patrunjel frunze 5gr
Valori nutritionale - Per portie
474 kcal
24 gr
38 gr
10 gr
4 gr
Preparare
-
Castravetele se spala si se da prin razatoare pentru a fi uniform taiat.
Maslinele se tin in apa pentru a se desara aproximativ 30 minute.
Branza se taie fasii.
Rosiile si ceapa verde se taie marunt -
Se amesteca ingredientele in bol, se adauga uleiul de masline si zeama de lamaie.
Se orneaza cu frunze de patrunjel si piper proaspat macinat.
Pentru un plus de iuteala adaugati si sosul Sriracha la montarea in farfurie.
Sa aveti corpul sanatos, mintea lucida si sufletul linistit!