PREPARARE
30min
PORTII
6 portii
DIFICULTATE
redusa
Am folosit
- telina radacina 600gr
- telina Apio 100gr
- pastarnac 100gr
- cartofi 400gr
- ceapa verde 40gr
- lapte 3.5%grasime 100ml
- unt 80%grasime 50gr
- sare de Himalaya 4gr
- nucsoara rasa 1gr
Valori nutritionale - Per portie
162 kcal
3 gr
8 gr
20 gr
4 gr
Preparare
-
Cartofii, telina radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi.
Apio se spala si se taie rondele.
Ceapa verde se curata, se spala, se zvanta de excesul de apa si se taie julien. Se pastreaza pe un servetel de hartie pentru a se indeparta toata apa -
Se pun la fiert in apa cu sare, la foc potrivit. Dupa ce s-au fiert se stecoara si se adauga laptele incalzit si se mixeaza cu blenderul . Se adauga untul si nucsoara si se blendaresc. Se adauga ceapa verde si se incorporeaza amestecand cu o lingura sau un tel.
O varianta de incercat potrivita pentru fripturi de pui sau porc.
Sa aveti corpul sanatos, mintea lucida si sufletul linistit!
1 comentariu
Excelent! Sanatos, delicios si usor de facut. Sigur o incerc si eu . Cristian, thanks for sharing ! ❤️