
PREPARARE
15 min

PORTII
10 portii

DIFICULTATE
redusa
Am folosit
- fulgi de ovaz 100gr
- miez de nuca macinat zdrobit 100gr
- pudra proteica (Izolat proteic de zer) 60gr
- seminte de chia 60gr
- unt de migdale de la Sweeteria 100gr
- dulceata de afine Sweeteria 150gr
Valori nutritionale - Per portie
219kcal kcal
12 gr
15 gr
10 gr
5 gr
Preparare
-
Amestecam toate ingredientele intr-un bol pana capata consistenta omogena. La nevoie se mai poate adauga apa.
-
Intr-un recipiet tapetat cu o folie alimentara adaugam compozitia si o presam bine ca sa ocupe toata tava.
Dam la frigider peste noapte.
Se taie apoi sub forma de batoane si se infoliaza individual.
Se pastreaza la rece.
Varianta mai comoda este sa realizati „chiftele” din compozitie , le ambalati individual si le dati la rece peste noapte. Gramaj per chiftea (baton) 60 grame.