PREPARARE
20min
PORTII
10 portii
DIFICULTATE
redusa
Pentru mic dejun alaturi de o felie de paine integrala, unt de caju sau migdale ori de arahide, acest jeleu de zmeura poate fi alegerea ideala. Ca de obicei, am folosit Dulcisor de la Sweeteria,
M-am inspirat de aici https://pofta-buna.com/gem-de-capsuni-fara-zahar-pentru-diabetici/ insa am adaugat si agent de gelifiere Agar-Agar pentru a obtine un jeleu (jelly)
Il puteti folosi la cheesecake pentru a crea o cuvertura acrisoara.
Am folosit
- zmeura 1 kg
- agar agar 5 gr
- Dulcisor 30 gr
Preparare
-
Intr-o cratita cu fundul gros adaugati zmeura si lasati sa fiarba la foc mic timp de 10 minute cu capac
-
Adaugati Dulcisor si mai fierbeti impreuna 5 minute
-
Adaugati Agar-Agar si mai fierbeti la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa
-
Se pastreaza la frigider si se consuma la mic dejun sau ca si coulis pentru ceesecake
Indulcitorii naturali de la SWEETERIA ii puteti comanda de aici https://sweeteria.com.ro/categorie-produs/indulcitori-naturali/
Folosind codul CRISTIAN10 beneficiati de un discount suplimentar.
Codul este valabil si pentru gama SPORTS
Sa va fie de folos!