PREPARARE
10
COACERE
20
PORTII
1 portie
DIFICULTATE
redusa
Ma pot considera fericit pentru ca atunci cand am „pofta” sau „chef” de dulce am in SWEETERIA un aliat de incredere.
Azi m-am trezit cu pofta de ceva dulce asa ca am facut un cheesecake la pahar alaturi de produsul meu preferat, unt de arahide!
Am folosit
- branza slaba de vaci 180 gr
- unt de arahide Sweeteria 40 gr
- sfere din cereale cu cacao Sweeteria 30 gr
- ulei de cocos 10 gr
- scortisoara 2 gr
- miez de baton de vanilie 3 gr
Preparare
-
pregatim blatul din 10 grame de buline de ciocolata date prin blender si 10 grame de ulei de cocos topit si scortisoara
-
Branza de vaci o amestecam cu unt de arahide pana se incorporeaza apoi adaugam 10 grame de buline de ciocolata
-
montam intr-un pahar blatul apoi adugam crema si ornam cu buline de ciocolata, unt de arahide si pudram cu scortisoara.
Dam la rece toata compozitia si servim dupa 2 ore