PREPARARE
3 ore
COACERE
13 min
PORTII
5 portii
DIFICULTATE
medie
Am folosit
- banuti de ciocolata 70% cacao Sweeteria 200 gr
- unt 80% grasime Meggle 70 gr
- oua 2
- dulcisor de la Sweeteria 20 gr
- sare 1 gr
- Scortisoara Ceylon 1 gr
- Cardamon macinat 1 gr
- Cuisoare macinate 1 gr
- Chilly 1 gr
- Faina proteica Sports de la Sweeteria 35 gr
Preparare
-
In bain-marie se topeste untul impreuna cu banutii de ciocolata
-
Se lasa amestecul sa se tempereze
-
Se bat ouale impreuna cu condimentele cu un mixer
-
Se adauga mixul de ciocolata si unt temperate in mixul de oua batute
-
Se incorporeza faina amestecand cu un tel
-
Se toarna in formele unse cu unt. Se portioneaza la 80 de grame fiecare
-
Se da compozitia la rece pentru 2 ore
-
Se coc la 170 grade pentru 13 minute
-
Servim cu un mousse din fructe de padure congelate si dulcisor pudra
Puteti condimenta cu mix de 5 arome chinezesc sau garam masala (mix indian de condimente) daca nu vreti sa va complicati.
Sa aveti corpul sanatos, mintea lucida si sufletul linistit!