PREPARARE
20 min
COACERE
50min
PORTII
1 portie
DIFICULTATE
redusa
Am folosit
- ardei iute rosu 500gr
- otet de mere 150ml
- apa 350ml
- anason stelat 1 bucata
- scortisoara 1 bucata
- usturoi 20gr
- dulcisor de la Sweeteria 70gr
Preparare
-
Ardeiul iute se spala si se taie marunt cu tot cu samburi, Folositi manusi,
-
Se pune la fiert la foc mic otetul si apa
-
Cand incepe sa fiarba se adauga anasonul stelat si scortisoara, se lasa la fiert 5 minute cat sa isi elibereze aromele
-
Se scot din oala aromele si se adauga ardeiul iute tocat marunt, lasati sa fiarba 10 minute
-
Adaugati usturoiul tocatsi dulcisorul si mai fierbeti la capac 5 minute
-
Folosind un blender pasati cat mai fin compozitia
-
puneti in borcane si dati la rece
Merge bine cu orice preparat din carne, si legume
Sa va fie de folos!
Folositi cu incredere codul CRISTIAN10 atunci cand faceti comanda de indulcitori pe www.sweeteria.com.ro